LS Omni

Že poslujete mobilno? LS Retail ponuja različne mobilne rešitve s katerimi ste vedno korak pred konkurenco. LS Omni vam omogoča različne možnosti, da dosežete vaše stranke.Priročno nakupovanje je ključna beseda v današnji prodaji, in kupec, ne trgovec, je tisti, ki se odloči, kje, kdaj in na kateri platformi bo kupoval. LS Omni vam nudi odgovor na ta vprašanja. LS Omni rešitev zvestoba kupcev vam pomaga doseči kupce na osebni ravni ter tako krepi vaše poslovanje in ustvarja in vzdržuje dober odnos z vašimi kupci.

Mobile Loyality

Povečajte zvestobo z maloprodajo, ki je osredotočena na kupca

Rešitev Mobile Loyality integrira neposredno s funkcijo Upravljanje članstva (Member Management) v LS Nav. To omogoča uporabnikom, da vidijo stanje svojih točk zvestobe, poleg tega pa tudi za ogled ponudb, kuponov in obvestil, ki se nanašajo posebej na njihovo registriran profil v sistemu. Za dopolnitev integracije v članstvu, rešitev Mobile Loyality vsebuje tudi številne druge funkcije, kot so:

 • Brskanje po katalogu artiklov ali iskanje artikla preko skenirane črtne kode.
 • Pregled izbranega artikla, kjer se vidijo vse podrobnosti in slike kot tudi raven zalog in kje je artikel na zalogi.
 • Iskanje trgovin s pomočjo iskalnika in pridobivanje načrta poti vožnje ali peš poti do izbrane trgovine. 
 • Oblikovanje in vzdrževanje nakupovalnih seznamov.
 • Pregled prejšnjih poslov z možnostjo iskanja posameznih predhodno kupljenih artiklov.

 

Mobilna blagajna (POS)

Izboljšajte izkušnje v trgovini

Opremiti prodajno ekipo z mobilno blagajno pomeni zagotoviti osebno podporo kupcem pri strežbi v trgovini. Pomeni pregled ponudb, kuponov, zanimanj, zgodovine nakupov skupaj s podrobnostmi in dobavljivostjo artikla ter zaključiti prodajo na kraju samem, ne da bi morali k blagajniškem pultu. 

e-Trgovina

Ko vaša stranka izbere točko na dotik

Omogoča interakcijo preko večtočkovnega zaslona na dotik in s pomočjo zbirke mobilnih aplikacij, ki so nameščene na računalniku. Dodajte mobilnost in e-Trgovino tradicionalnim načinom prodaje. 

 

Mobile Inventory

Popisi zaloge postajajo prenosni  

Mobile Inventory je zelo prilagodljiva rešitev, kjer je funkcionalnost mobilne aplikacije nadzorovana z Dynamics NAV. Aplikacija LS Retail Mobile Inventory je v celoti nastavljena v LS Nav. Ob zagonu aplikacije dobi svojo prvo nastavitev preko spletno storitve Dynamics NAV. To vključuje postavitve, slike in menije, ki so na voljo uporabnikom, kakor tudi podatke o blagajni, trgovini in osebju. Ti podatki, skupaj s kupci, prodajalci in postavkami artikla se shranjujejo lokalno na napravi. Funkcionalnost med drugim vključuje tudi:

 • Iskanje (online)
 • Artikel, kupec, prodajalec
 • Delovni listi (online in offline)
 • Upravljanje zalog
 • Dokumenti (online in offline)
 • Sprejemanje, Pobiranje

 

 

 

Prijava or Registracija

LOG IN

321

Registracija

User Registration
or Cancel