LS NAV Maloprodaja

LS NAV Maloprodaja - prilagodljiva in učinkovita rešitev 

LS NAV je popolnoma integrirana in celovita poslovna rešitev, ki vam nudi vpogled v celotno poslovanje - vse od glavne knjige do blagajniške transakcije. Je rešitev, ki jo uporablja na tisoče trgovcev na drobno ter gostincev po celem svetu. Primerna je tako za srednje velike trgovce kot za velike trgovske verige. Svetovna rešitev, ki sloni na Microsoft Dynamics platformi in združuje vse v enem: od glavne knjige do posamične blagajniške transakcije. Odlična poročila in analize, hitra prilagodljivost, enostavna uporaba in vzdrževanje znižajo stroške in hitro povrnejo vrednost investicije.

  • Enostavna in hitra: LS Nav je hitro implementiran in jo mimogrede osvojite. Vašemu vodstvu ter osebju nudi vsa orodja, da lahko kupcem postrežejo z le nekaj kliki.
  • Za trgovine in gostinstvo:  Ali poleg trgovine vodite tudi kavarno ali restavracijo? Potem je LS Nav prava izbira za vas. Sistem je zasnovan tako, da vodite trgovino in gostinstvo iz ene baze in enega sistema, ter hkrati nudi vsa orodja, ki jih potrebujete za enostavno poslovanje. 
  • Od glavne pisarne do poslovalnice: LS Nav, zgrajen na Microsoft Dynamics NAV, je integriran celovit sistem; tako blagajna, pisarna ter sedež podjetja uporabljajo enotno rešitev kar omogoča sledenje vse od blagajne do glavne knjige in nudi največji možni pregled nad poslovanjem. 
  • Popoln pregled nad vsemi prodajnimi kanali: LS Nav omogoča popolno integracijo vseh kanalov. To pomeni, da lahko spremljate prodajo, zaloge in učinkovitost v vsakem trenutku na vseh kanalih. Pridobite celosten pregled nad vašimi kupci, naročili in poslovanjem v trgovinah, pri elektronskem e-poslovanju ter preko prenosnih naprav. 

LS Nav ponuja močan trgovinski mehanizem tako za cene kot za prodajo

LS NAV ponuja več orodij za uspešno prodajo in upravljanje s cenami. Mehanizem za določanje cen LS NAV je zgrajen na strukturi Microsoft Dynamics NAV. Artikli imajo lahko več cen, ki veljajo ob različnih datumih ali obdobjih, ali ob različnih vrstah akcij. Različne trgovine, kupci ali oboje lahko uživajo različne cene. In to je šele nekaj možnosti, ki so na voljo.

Zvestoba kupcev, ponudbe in kuponi

Funkcionalnosti Member Management-a vključujejo zvestobo, ponudbe in kupone. To podjetju omogoča, da zbira pomembne podatke o svojih kupcih in o prodaji. Kupci s tem lahko koristijo ugodnosti iz prejšnjih nakupov, na primer po sistemu klubov. Če ima kupec ugodnosti glede na prejšnje nakupe in glede na to, v kateri klub je včlanjen, bo pridobil tudi trgovec – s funkcionalnostjo Member management-a bo zbiral pomembne podatke o vedenju in nakupovalnih navadah svojih kupcev in svojo prodajo bo lahko zelo ciljno in učinkovito usmerjal.

Dopolnitve (Replenishment)

LS Retail vključuje funkcionalnosti trgovine in dopolnitev (Replenishment) ter s tem pomaga vodjem trgovin pri njihovem poslovanju. Podatki kot so velikost, barva in slog (kjer je potrebno) na posameznih artiklih, skupine artiklov ali kategorije artiklov so tisti, s katerimi ustvarimo Profile zalog. Pripravimo preprosto matriko kombinacij določene trgovine, skupine trgovin in tipi trgovin, da na ta način izračunavamo optimalno zalogo za dopolnitev.

Hitra izvedba in povrnitev stroška investicije

Funkcionalnost Načrt razdelitve (Allocation Plan) je močno orodje za pripravo sezon ali zgodnjih planov za nakupe in distribucijo maloprodajnih artiklov.
Kupca podpira pri:

  • Načrtovanje procesa nakupa
  • Razporeditev načrtovane količine
  • Razporejanje po trgovinah in po kupcih
  • Načrtovanje rezervne količine

Za razporeditve se uporabljata dve različna načina: 
Prvi je Distribucija, ki je način od-vrha-navzdol, kjer je skupna količina določena in se izračuna dodelitev po posamezni trgovini.
Drugi način je Določitev (Defined), ko uporabnik sam definira vzorec količin za vsako distribucijsko skupino, na primer velikosti in barvne kombinacije. Funkcija Načrt razdelitve nato kreira nabave, prenose in prodajna naročila v skladu z načrtom. Push kupca in Cross Docking podpira enak uporabniški vmesnik in proces kot Načrta razdelitve.

Posebna naročila: Prilagodite svoje artikle

S funkcionalnostjo Posebna naročila, lahko stranke naročijo posebne artikle, ki temeljijo na njihovih izborih. Na primer zofe z različnimi vrstami oblazinjenja, oblačila določenega izgleda, računalnike, elektroniko, korekcijska očala in še veliko več. Posebna naročila niso omejena na artikle, ki jih je mogoče prilagoditi; ta funkcija se lahko uporablja za vse artikle v programu.

Blagajna (POS)

Hitra in brezhibna obdelava
Blagajniška aplikacija se lahko uporablja hkrati s tipkovnico in zaslonom na dotik. Ponuja funkcije, ki omogočajo enostavno postavitev, upravljanje in izvajanje prodajnih transakcij. Blagajna postavlja nove standarde v hitrosti, enostavni uporabi in brezhibnem delovanju maloprodaje. Blagajniška aplikacija je hitra, zanesljiva in zmogljiva, z grafičnim uporabniškim vmesnikom, ki deluje na način on-line ali off-line.

Vodenje v trgovini (InStore management)

LS Nav vključuje močna orodja za vodenje tako v trgovini kot na sedežu podjetja. Vodji trgovine nudi popoln nadzor nad dejavnostmi v trgovini in upravlja replikacijo podatkov med POS terminali, pisarno v trgovini in sedežem podjetja. Funkcionalnost Vodenje v trgovini se replicira na sedežu podjetja in s tem omogoča, da se odločitve izvajajo brez zamud. 

Brošura LS NAV Retail (angl.) 

Prijava or Registracija

LOG IN

321

Registracija

User Registration
or Cancel