LS BI

LS Retail in JetReports sta združila moči in ustvarila popolno in vrhunsko rešitev za poročanje v Dynamics LS NAV. Rešitev temelji na JetEnterprise, temeljito preizkušene osnove za standardni Dynamics NAV, JetReports inLS Retail pa sta rešitev razširila na način, da pokriva tudi Maloprodajo in Gostinstvo. S temi obširnimi spremembami se dopolnjujejo prejšnje različice LS BI.

Analizirajte svojo prodajo

Ali veste, kateri so vaši najdonosnejši izdelki? Ali veste, kateri so vaši najdragocenejši kupci? Z LS BI lahko ustvarite ad-hoc poročila, spot behavior, analizirate sezonske vplive, primerjate letne rezultate. Analizirate lahko celo vašo celotno prodajo na 15 minutne intervale za vse svoje trgovine in blagajniška mesta. LS Prodaja zagotavlja neprekosljive možnosti na področju prodajnih analiz, vključno z basket analysis.

Spremljajte svoje obveznosti do dobaviteljev

Z obveznostmi do dobaviteljev lahko spremljate svoje obveznosti v daljšem časovnem obdobju in tako vidite svoje stanje glede na število dni. Kolikšen je odstotek vaših obveznosti plačanih pred rokom zapadlosti? Ali imate učinkovit vaš sistem plačil?Kateri odvašihprodajalcevimajorazlog za veseljeinkateri ne?Spremljajte svoje delovanje, da ne boste plačevali nepotrebne zamudne obresti. 

Preverite svoje zaloge

Merite obrat svojih zalog glede na podjetje, na lokacijo, na skupino artiklov, po času .. in tako pridobite možnost, da pridete do izboljšav in do prihranka denarja. Sledite vrednostim zalog in količini na dnevnem nivoju in pregledujte količine, da preprečite izpad proizvodnje zaradi nedobave materiala.

Analizirajte finance

Analizirajte nabavo, nabavne postopke s svojimi prodajalci in uporabite podatke za pogajanja o boljših pogojih nakupa. POročate lahko za več podjetij in izdelate analizo, ki sloni na NAV dimenzijah. 

Analizirajte terjatve 

Kakšno je vaše stanje terjatev? Kako boste to časovno uskladili? Analizirajte terjatve po podjetjih, kupcih, prodajalcih po času ..in uproabite NAV dimenzije, da ustvarite dodatne možnosti v analizi podatkov.

Preprečevanje izgub

Glavni cilj Preprečavanje izgub je, da ohranimo dobiček s tem, da zmanjšamo izgube. Analizirate in poročate lahko preko sprožilcev v NAV, kot sta prodaja izven rednih delovnih ur, ročni popusti, prodajna ceno višja od postavljene itd.Ti podatki so lahko kasneje analizirani preko različnih dimenzij, kot so trgovina, blagajna ali osebje.

 

 

Prijava or Registracija

LOG IN

321

Registracija

User Registration
or Cancel