Poslovne rešitve

Celostna poslovna rešitev družbe Microsoft - Microsoft Dynamics NAV - je več kot le programska oprema za vodenje računovodstva. Z rešitvijo Microsoft Dynamics NAV vaši podatki oživijo prek medsebojno povezanih poslovnih aplikacij in orodij za storilnost, komunikacijo in sodelovanje, s katerimi dobite vpogled v podatke, na podlagi katerega lahko povečate prodajo, obvladate finance, poenostavite dobavno verigo in osrečite stranke. 

 Storitev Microsoft Dynamics NAV omogoča:

• Upravljanje denarja, sredstev in bančništva
• Spremljanje in upravljanje proizvodnje, inventarja, naročil in prodajalcev
• Ustvarjanje ocen, spremljanje projektov in upravljanje zmogljivosti
• Sproten pregled in analitični podatki za spremljanje uspešnosti in ukrepanje na podlagi vpogleda
• Globalno poslovanje v več valutah in jezikih

Za največji izkoristek časa je najbolj primerna Microsoftova poslovna rešitev, ki jo je mogoče hitro uvesti in je enostavna za uporabo. Uvedba v Microsoftovem oblaku omogoča večjo prožnost, nižje začetne stroške, zmogljivo infrastrukturo in podporo ter povečano mobilnost.

LS NAV je popolnoma integrirana in celovita maloprodajna poslovna rešitev, ki vam nudi vpogled v celotno poslovanje - vse od glavne knjige do blagajniške transakcije. Je rešitev tako za srednje velike trgovce kot za velike trgovske verige. Je svetovna rešitev, ki sloni na Microsoft Dynamics NAV platformi.  Odlična poročila in analize, hitra prilagodljivost, enostavna uporaba in vzdrževanje znižajo stroške in hitro povrnejo vrednost investicije.
 

Prijava or Registracija

LOG IN

321

Registracija

User Registration
or Cancel