NAV s spletno trgovino Maya Maya

Predstavljamo primer dobre prakse; v švicarskem podjetju Swiss Outdoor Lifestyle smo implementirali ERP sistem MS Dynamics NAV z maloprodajo LS NAV in spletno trgovino. Vse postavitve so v oblaku in integrirane v enoten sistem, kar stranki zagotavlja večjo varnost podatkov, znižanje stroškov investicije in sočasen dostop do podatkov iz različnih lokacij oziroma držav, kjer podjetje deluje. Programska rešitev je specializirana za tekstilno dejavnost. Nameščen sistem pokriva zaloge, spletno trgovino in stacionarne trgovine po različnih državah. Povezava med njimi poteka nemoteno in enostavno. Trgovine imajo skupno spremljanje zvestobe kupcev. Prodaja preko spletne trgovine je lokalizirana na države, kjer so maloprodajne trgovine. Sistem deluje večvalutno.
Podjetje ponuja vrhunska športna oblačila blagovne znamke Maya Maya. Oglejte si njihovo spletno stran, ki je zaživela 30.11.2016.
Za več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..