Grafični prikaz in načrtovanje v NAV

Krajnik d.o.o. je partner nemškega podjetja Netronic in skupaj z njim vam nudimo Add-in v sistemu MS Dyn NAV za grafično načrtovanje in prikaz podatkov: 

  • v proizvodnji
  • delovnih mest in virov
  • storitev

Več o rešitvah si preberite tu. 

Zadnja posodobitev Wednesday, 13 June 2018 11:47

Zadetkov: 50

LS Retail Compass Europe 2018

LS Retail Compass Europe 2018

27. Marec 2018

Prejšnji teden je v Beogradu v Srbiji potekala konferenca LS Retail Compass Europe 2018. Organizator LS Retail nas je v dveh dneh popeljal skozi novosti, ki jih prinaša nova verzija LS Nav, čez nove trende, ki se kažejo v maloprodaji in poslovnih modelih, nas opozoril na spremembe zakonodaje in nam pripravil tehnične delavnice za pridobivanje novih znanj.

Veliko se je govorilo o spremembah, ki jih prinaša novi Web POS, ki je sedaj po funkcionalnostih povsem enak POS na Windows klientu, pa o težko pričakovanih funkcijah LS Activity, ki prinaša novost na področju rezervacij terminov. Tu je še Clienteling z novo izkušnjo brskanja po artiklih na POS kot smo ga navajeni z internetnih trgovin in spremembe v dopolnjevanju zaloge, ki je postalo še pametnejše. Razpravljali smo tudi o GDPR (ZVOP2) in izzivih, ki jih prinaša. LS Retail pa je nakazal tudi dolgoročno usmeritev podjetja. Konferenca nas je pustila navdušene nad rešitvami, ki jih lahko ponudimo našim strankam in potrdila, da je LS Nav še vedno v samem vrhu maloprodajnih programov. Že v naslednjem mesecu pa se bomo udeležili konference LS conneXion, kjer pričakujemo še več navdušujočih novic.

 

Zadnja posodobitev Wednesday, 28 March 2018 09:29

Zadetkov: 156

NAV s spletno trgovino Maya Maya

Predstavljamo primer dobre prakse; v švicarskem podjetju Swiss Outdoor Lifestyle smo implementirali ERP sistem MS Dynamics NAV z maloprodajo LS NAV in spletno trgovino. Vse postavitve so v oblaku in integrirane v enoten sistem, kar stranki zagotavlja večjo varnost podatkov, znižanje stroškov investicije in sočasen dostop do podatkov iz različnih lokacij oziroma držav, kjer podjetje deluje. Programska rešitev je specializirana za tekstilno dejavnost. Nameščen sistem pokriva zaloge, spletno trgovino in stacionarne trgovine po različnih državah. Povezava med njimi poteka nemoteno in enostavno. Trgovine imajo skupno spremljanje zvestobe kupcev. Prodaja preko spletne trgovine je lokalizirana na države, kjer so maloprodajne trgovine. Sistem deluje večvalutno.
Podjetje ponuja vrhunska športna oblačila blagovne znamke Maya Maya. Oglejte si njihovo spletno stran, ki je zaživela 30.11.2016.
Za več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Zadnja posodobitev Monday, 05 December 2016 13:57

Zadetkov: 1802

E-Commerce v NAV

Spletno nakupovanje / E-Commerce

Februar 2018

Podjetje Krajnik d.o.o. je postalo partner danskega podjetja Dynamicweb za spletno trgovinsko poslovanje B2B in B2C

Uporaba ene platforme za vaše celotno digitalno poslovanje 

Vsi tisti, ki želijo za svojega kupca največ v današnjem hitro spreminjajočem in visoko konkurenčnem svetu vedo, da morajo biti hitriokretniodzivni in osebni. Zmožnost, da se povežete in ustrežete svojim kupcem preko različnih kanalov,je danes ključna. Veliko podjetij je to že spoznalo, vendar niso redki med njimi tisti, ki imajo s tem velike težave, ker uporabljajo različne IT sisteme, ki niso prilagodljivi in ne podpirajo vseh kanalov hkrati. 

Več si preberite na tej strani: https://krajnik.si/sl/poslovne-resitve/e-commerce-resitve-za-nav

 

Zadnja posodobitev Wednesday, 28 March 2018 09:30

Zadetkov: 131

Kako pohitriti računalnik

Imate računalnik, ki postaja počasen in bi ga radi pohitrili? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako to lahko storite.

Menjava diska z novejšim in veliko hitrejšim SSD diskom je najboljša možnost.

Stari diski so v večini primerov ozko grlo vašega sistema in z nadgradnjo (menjavo) diska z SSD, boste pospešili tako zagonski čas računalnika, kot tudi čas zagona aplikacij. Razliko boste  opazili predvsem takrat, ko boste zaganjali več aplikacij hkrati, kopirali datoteke ali shranjevali večje datoteke na SSD disk.

Priporočamo SSD disk kapacitete vsaj 256GB.

 

 

Nadgradnja pomnilnika (RAM) je verjetno najcenejša nadgradnja, vendar pri novejših računalnikih ne boste opazili večjih sprememb. Za večino uporabnikov zadostuje 4GB do 8GB pomnilnika za normalno delo, in zato z nadgradnjo ne boste občutili večjih sprememb v delovanju programov in iger. V kolikor pa na računalniku poganjate več zahtevnejših programov na enkrat (Photoshop, virtualna orodja (VirtualBox..) ali obdelava videa), pa boste morali vaš računalnik nadgraditi na vsaj 16Gb pomnilnika. Seveda je potrebno upoštevati, da za dober izkoristek pomnilnika potrebujete 64 bitni operacijski sistem.

Za več informacij pokličite 04 50 20 300.

Zadnja posodobitev Wednesday, 19 October 2016 10:38

Zadetkov: 1782