Računalniška Oprema Za Zdravstvo Healthcare

Računalniška oprema za zdravstvo healthcare

Računalniška oprema za zdravstvo, healthcare

Računalniška oprema za zdravstvo, healthcare

Prilagojeno za uporabo dezinfekcijskih sredstev,
Ročni čitalci,
ročni terminali,
tablični računalniki,
tiskalniki za nalepke

Računalniška oprema za zdravstvo healthcare

ROČNI ČITALCI ZA ZDRAVSTVO Zebra Serija DS2200

Za razliko od splošnih optičnih bralnikov, ročni čitalci za zdravstvo serija DS2200-HC vzdrži stalno razkuževanje, potrebno na mestu oskrbe. Preprosto in natančno zajema številne vrste črtnih kod, ki se pogosto uporabljajo v bolnišnicah – od črtnih kod na pacientovih zapestnicah in vialah z zdravili do IV vrečk in pladnjev za vzorce. Vaše stranke dobijo namensko izdelani zdravstveni skener, ki ustreza njihovemu proračunu – brez ogrožanja učinkovitosti ali funkcij.
Vrvični in brezžični modeli ustrezajo potrebam zdravnika za skeniranje od bolnikove postelje do lekarne, sprejema in še več.

Serija DS2200-HC za zdravstveno varstvo je cenovno ugodna in brez ogrožanja funkcij ali zmogljivosti cenovno ugodne in zanesljive rešitve za skeniranje, ki jih vaši zdravstveni delavci potrebujejo za izboljšanje varnosti pacientov in produktivnosti.

ROČNI ČITALCI ZA ZDRAVSTVO Zebra Serija DS8100

Serija DS8100-HC ročnih čitalcev za zdravstvo je namensko zasnovana za zdravstvena okolja. Omogoča neprimerljivo zmogljivost skoraj vseh črtnih kod v kakršnih koli pogojih, prilagodljive načine izbire povratnih informacij, ki jih lahko izbere uporabnik in so zasnovani za 24-urno uporabo in še veliko več, vse v prvovrstnem ohišju, ki zagotavlja največjo zaščito pred širjenjem bakterij.
Pomagajte zdravstvenim delavcem pri racionalizaciji delovnih procesov in zagotavljanju boljših izkušenj pacientov s serijo DS8100-HC – samo Zebra.

ROČNI TERMINALI ZA ZDRAVSTVO Datalogic, Honeywell, Zebra

Terminal za zdravstvo TC52-HC na dotik gradi na zelo uspešnem TC51-HC in dodaja novo platformo in nove zmogljivosti, ki današnjim zdravstvenim delavcem zagotavljajo vrhunsko računalništvo na dotik. Medicinski delavci dobijo neprimerljivo uporabniško izkušnjo: preprostost Androida z vsemi mobilnimi računalniki, kliničnim sodelovanjem in funkcijami za zajemanje podatkov, ki jih potrebujejo za zagotovitev najvišje kakovosti oskrbe vsakega pacienta.
Osebje je po vsej bolnišnici povezano z jasnimi VoIP klici, najmočnejšo družino glasovnih rešitev, varnimi besedilnimi sporočili, video konferencami, mobilnimi alarmi in opozorili. Prav tako dobijo napravo, ki je pripravljena na pogosta čiščenja in celodnevno uporabo.

TISKALNIKI ZA NALEPKE ZA ZDRAVSTVO Zebra

ZD420 ponuja funkcije in funkcionalnosti, preprostost uvajanja in upravljanja, enostavnost uporabe in prilagodljivost aplikacij dvignejo na novo raven v tem razredu tiskalnikov. Naslednja generacija v Zebrini namizni liniji termalnih tiskalnikov, ZD420, nadomešča priljubljeni GK420t. Kupci dobijo Zebrino enostavno uporabo v kombinaciji z intuitivnim vmesnikom.

Namizni tiskalnik ZD620 je napredoval v glede na močne predhodnike iz serije GX in je opremljen z najsodobnejšimi funkcijami, vključno s celotno paleto možnosti povezljivosti, najhitrejšimi brezžičnimi povezavami in izbirnim barvnim vmesnikom LCD z 10 gumbi, ki rešuje vsa ugibanja glede nastavitve in stanja tiskalnika.

Enostavno čiščenje in dezinficiranje z napajalnikom, ki ustreza zdravstvenemu okolju
Umetne mase, pripravljene za razkuževanje, in zaprt vmesnik gumbov omogočajo enostavno čiščenje in razkuževanje ZD420-HC in ZD620-HC, kar pomaga preprečiti širjenje mikrobov v bolnišnicah in klinikah. Z ohišjem, odpornim na UV žarke, ti tiskalniki podpirajo naraščajočo uporabo protokolov za čiščenje z UV žarki. In napajanje je skladno z IEC 60601-1 za uporabo v zdravstvenih ustanovah.

Čiščenje računalniških naprav v zdravstvu

Potrošni material za tiskalnike

papir v roli za tiskalnike Bixolon SRP-350+III, tiskalniki v vrstomatih

nalepke v roli za termalne tiskalnike