Zebra DS3678-SR, BT, 2D, SR, multi-IF, FIPS, kit (USB), black, green

1.255,59 904,09

Zebra DS3678-SR, BT, 2D, SR, multi-IF, FIPS, kit (USB), black, green

Na zalogi pri dobavitelju

Šifra: DS3678-SR3U42A0SFW Kategoriji: ,

Opis

Zebra DS3678-SR, BT, 2D, SR, multi-IF, FIPS, kit (USB), black, green

Bluetooth scanner, industry, 2D, imager (standard range), FIPS, multi-interface (RS232, KBW, USB), IP67, incl.: cable (USB), power supply unit, charging/transmitter cradle, order separately: power cable, colour: black, green

Za ostale modele čitalcev nam pišite na info@krajnik.si

NEUSTAVLJIVA ZMOGLJIVOST ZA ZAJEM ČRTNE KODE STANDARDNE LOČLJIVOST 1D / 2D

Kot član skenerjev Zebra 3600 Ultra-Rugged, so praktično neuničljivi 1D / 2D DS3608-SR kabelski in brezžični skenerji DS3678-SR pripravljeni za najtežja okolja na svetu – skladišče in proizvodna tla. Zasnovani so tako, da zajamejo skoraj vsako črtno kodo od bližnjega stika do oddaljenosti 5 ft./ 1,5 m, na njih pa so naložene funkcije, ki zagotavljajo resnično neustavljivo delovanje, na novo definirajo zanesljivost in preprostost upravljanja. Rezultat? Z zanesljivim, hitrim in natančnim skeniranjem boste morali dvigniti kakovost svojih izdelkov in storitev za stranke na naslednjo višjo raven.

ZAJEMITE VEČ ČRTNIH KOD Z ENIM SKENIRANJEM

Poleg vrhunske zmogljivosti skeniranja, izjemno robustnega dizajna in neprimerljivega upravljanja, imate na voljo več funkcij, ki ta skener olajšajo kot kadarkoli prej za svoje delavce, vključno s posebnim načinom, ki hkrati zajame vse ali posebne črtne kode na nalepki z veliko črtnimi kodami ; ciljni vzorec za prvi natančen zajem črtnih kod na izbirnih seznamih. Načini povratnih informacij med mešanjem in ujemanjem, tako da lahko delavci vidijo, slišijo ali občutijo uspešno pregledovanje; izjemna temperatura prilagajanja, za uporabo v zamrzovalniku in še več.

 

Dodatne informacije

Teža1.55 kg
Proizvajalec

Zebra

Povezljivost

Brezžično, BT, USB

Branje kode

2D

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.