Tiskalnik Zebra ZD220, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, EPLII, ZPLII, USB

210,93

Tiskalnik Zebra ZD220, odlepljevalnik/peeler, 8 dots/mm (203 dpi), EPLII, ZPLII, USB

Pokliči za zalogo

Šifra: ZD22042-D1EG00EZ Kategoriji: ,

Opis

Tiskalnik Zebra ZD220, z odlepljevalnikom, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, EPLII, ZPLII, USB

Tiskalnik Zebra ZD220, z odlepljevalnikom – Osnovne lastnosti za enostavno upravljanje

Ta 4-palčni tiskalnik proizvaja nalepke hitro, do 4 ”na sekundo, da se vaši delovni tokovi tekoče premikajo. Povečan pomnilnik vam omogoča shranjevanje več pisav in grafike. En sam indikator LED in en gumb za vklop / premor sta enostavna za upravljanje in prepoznavanje stanja tiskalnika. Izberite med modeli direktnega tiska ali termalnega prenosa in dodajte kot opcijo še odlepljevalnik, ki je tovarniško vgrajen. ZD220 ima osnovni sklop programskih aplikacij Print DNA, ki jih poganja Link-OS® Basic, za zagotavljanje stroškovno učinkovite in zanesljive izkušnje tiskanja.

Hitro tiskanje

ZD220 je enostaven za namestitev in začetek tiskanja – takoj iz škatle. USB povezljivost omogoča univerzalno interoperabilnost. Preprosto zamenjajte starejše tiskalnike z uporabo ukaznih jezikov ZPL, EPL ali ne-Zebra. In, spremembe medijev so pospešene z Zebra-jevim OpenACCESS ™ obliko pokrova. Idealen je za uporabo v prometu in logistiki, lahki proizvodnji, maloprodaji in zdravstvenih aplikacijah za tiskanje različnih vozovnic, etiket, nalepk in potrdil.

label printer, direct thermal, resolution: 8 dots/mm (203 dpi), media width (max.): 112 mm, print width (max.): 104 mm, roll diameter (max.): 127mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, emulation: EPLII, ZPLII, XML, incl.: peeler, power supply unit, power cable (EU, UK)

Za dodatne modele nam pišite na info@krajnik.si

Dokumentacija

Dodatne informacije

Teža2.78 kg
Proizvajalec

Zebra

Garancija mesecev

24

Širina izpisa

104 mm

Povezljivost

USB

Dodatne lastnosti

Odlepljevalnik

Vrsta tiskalnika

Direktni termalni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…