Slušalke UVI Gear WRATH 7.1, RGB, USB

48,95 40,01

Slušalke UVI Gear WRATH 7.1, RGB, USB

Pokliči za zalogo

Opis

Slušalke UVI Gear WRATH 7.1, RGB, USB

Slušalke UVI Gear WRATH 7.1, RGB, USB

UVI WRATH 7.1 so gamerske slušalke, ki se ponašajo z virtualnim 7.1 prostorskim zvokom, odličnim vsesmernim mikrofonom in RGB osvetlitvijo, ki jo lahko prilagajamo s programsko opremo UVI. Na slušalkah je vgrajen drsnik za nadzor glasnosti ter gumb za vklop/izklop mikrofona. UVI WRATH 7.1 so izjemno lahke in udobne, zato lahko z njimi igrate ure in ure.

Lastnosti

  • Samo preko enega gumba lahko preklopite med RGB ali pa utripajočim načinom, 6-imi vnaprej določenim barvami ali izklopite osvetlitev
  • Izjemno lahka zasnova omogoča dolge ure udobnega igranja
  • Z UVI programsko opremo lahko prilagodite različne nastavitve slušalk – drsnike izenačevalnika, zvočne učinke, mikrofon in virtualni 7.1 prostorski zvok
  • 50-milimetrska gonilnika za močan zvok

 

  • UVI Wrath 7.1 vsebuje kvaliteten vsesmerni mikrofon, ki predvaja zvok z enakim ojačanjem iz vseh smeri. Mikrofon lahko enostavno vklopite in izklopite s pritiskom na eno tipko na slušalkah. Rdeča lučka na konici mikrofona označuje, ali je mikrofon izklopljen ali ne.
  • UVI Wrath 7.1 omogočajo 7.1 prostorski zvok, ki vam zagotavlja višjo raven natančnosti zvoka in vam daje konkurenčno prednost v kateri koli igri. S programsko opremo, ki jo lahko naložite, lahko prilagodite 7.1 navidezni zvok in izenačevalnik.
  • UVI Wrath vsebuje enostavno dostopen gumb za utišanje mikrofona, kot tudi drsnik za nadzor glasnosti. Oba se nahajata na dnu leve slušalke, za lažji in bolj enostaven nadzor.

Splošno

Tip napraveSlušalke
Tip slušalkNaglavne
Brezžična povezavaNe
PriklopUSB-A
Nadzorna ploščicaDa
MikrofonDa
Aktivna zvočna izolacijaNe

Podrobnosti

Frekvenčni odziv20 – 20.000 Hz
Občutljivost108 dB ± 3 dB
Impedanca32 Ω ± 10%
Občutljivost (mikrofon)-47 dB ± 3 dB
Dolžina kabla2,1 m
Teža300 g

Dodatne informacije

Proizvajalec

UVI

Garancija mesecev

24

Vmesnik

USB-A

Vrsta slušalk

Žične

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.