Elo 15E2 Rev. D, 39.6 cm (15,6”), IT, SSD, fanless

709,70

Elo 15E2 Rev. D, 39.6 cm (15,6”), IT, SSD, fanless

Na zalogi pri dobavitelju

Opis

Elo 15E2 Rev. D, 39.6 cm (15,6”), IT, SSD, fanless

Elo 15E2 POS System, IntelliTouch, 39.6 cm (15.6”), display, 1366×768 pixels, type, Intel Celeron Quad Core, fanless, 2.0 GHz, RAM: 4 GB, SSD: 128 GB, USB (2.0, 4x), RS232 (2x), Ethernet, audio, VGA, 10ms, brightness: 198cd, contrast: 600:1, incl.: power supply unit, power cable (EU, US), order separately: operating system

Za druge modele POS blagajn nam pišite na info@krajnik.si

15-palčni računalniški zaslon na dotik Elo E-Series je rešitev komercialne kakovosti, ki prinaša širokozaslonski način v zelo zmanjšanem ohišju. Z robustno zasnovo in brez ventilatorja je serija E idealno primerna za uporabo v katerem koli maloprodajnem ali gostinskem okolju. E-serija ima vgrajen procesor Intel Celeron J1900 (RevD) vrhunske zmogljivosti po ugodni ceni.

Elegantna vzdržljivost
E-serijo odlikuje zaslon iz stekla od roba do roba, ki ga je enostavno očistiti in je namenjen širokemu krogu uporabnikov. Na voljo z IntelliTouch® brezžičnim površinskim akustičnim valom (SAW – Surface Acoustic Wave) ali s 5 žičnimi rezistivnimi tehnologijami AccuTouch® , kar pomeni odziv na dotik s prstom, rokavico ali mehko pisalo, in je hiter in natančen. Oba imata čisto stekleno konstrukcijo, ki omogoča visoko prepustnost svetlobe, ne da bi pri tem ogrozila vzdržljivost ali funkcionalnost.

Povezljivost.
15-palčna E-serija podpira zunanje naprave prek štirih USB in dveh serijskih vrat. Na voljo je drugi izhod VGA za dodajanje drugega zaslona, ​​usmerjenega k uporabnikom, za oglaševanje in sodelovanje s strankami.

Profesionalni razred. 
Strogo preizkušena in podprta s triletno garancijo, serija E zagotavlja vrhunsko kakovost in zanesljivost. Hlajenje brez ventilatorja spodbuja delovanje brez hrupa, brez prahu in delcev, kar vam omogoča, da maksimirate čas delovanja in zmogljivosti.

Dodatne informacije

Teža6.6 kg
Proizvajalec

Elo

Garancija mesecev

572

Diagonala zaslona

15"

Kapaciteta rama

4GB

Kapaciteta diska

128GB SSD

Procesor

Intel Celeron

Operacijski sistem

Brez

Vrsta zaslona

IntelliTouch

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.