Edimax IC-3140W HD brezžična Day& Night nadzorna kamera

39,82

Edimax IC-3140W HD brezžična Day& Night nadzorna kamera

Na zalogi pri dobavitelju

Šifra: IC-3140W Kategoriji: ,

Opis

Edimax IC-3140W HD brezžična Day& Night nadzorna kamera

Edimax IC-3140W 720p brezžična mrežna kamera je vsestranska kamera idealna za spremljanje vašega doma, trgovine ali tovarne podnevi ali ponoči. Z Edimax Plug-n-View tehnologijo se lahko enostavno povežete z kamero v oblaku in spremljate na daljavo iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika.

IC-3140W ima dvosmerni avdio, sistem za zaznavanje gibanja in zvoka, vgrajen mikrofon in zvočnik in režo za microSD / SDHC kartice. Zaznavanje gibanja je mogoče konfigurirati na uporabniško določenih območjih in dodatno uporablja pasivni infrardeči senzor (PIR).
Zaznavanje gibanja in zvoka sproži snemanje ter tako lahko ujame vsako nedovoljeno ali sumljivo aktivnost. Brezžični vmesnik omogoča enostavno namestitev in spremljanje.
Plug-n-Viewza24/7 enostaven daljinski nadzor 
ZPlugn-Viewtehnologijo lahkopovežete vašoomrežno kamerov oblakv nekajpreprostih korakih indostopate do njihna daljavospametnim telefonom, tabličnim računalnikomali računalnikom, ne glede nato, kje ste.
Night Vision
S senzorjemsvetlobein štirimi IR LED,lahkoIC-3140Wizpolnjujevse varnostne zahtevetudi vslabo osvetljenihokoljih.Inz avtomatskimICR(IRCutFilterRemoval) seinfrardeča svetlobafiltrirapodneviin prenaša v nočnem času, kar zagotavljakakovost barv videa ves čas.
PIR & Motion Detection Triggered Snapshots & Recording
Zmogljiv sistem zazaznavanje gibanja z vnaprej določenimi območji in pasivnim infrardečim (PIR) senzorjem temperature zagotavlja, daimate dokaze o nedovoljenem dogodku. Senzor PIR zazna gibanje prek infrardečega sevanja, ki ga povzroči sprememba temperature in ko zazna gibanje, bo omrežna kamera naredila foto ali video posnetke o dogodku. Le-ti se shranijo na microSD / SDHC kartici ali se samodejno pošljejo prek e-pošte ali FTP.
Sound Detection Triggered Snapshots & Recording
IC-3140W ima tudi zvočne zmogljivosti zaznavanja z vgrajenim mikrofonom. Ko se zazna zvok, omrežna kamera naredi foto ali video posnetek dogodka na enak način kot z zaznavanjem gibanja in shrani datoteko na lokalni ravni na MicroSD / SDHC ali pošlje po elektronski pošti ali FTP. Integrirana zvočna ponuja naslednjo raven varnosti, saj zazna dogodek tudi izven vidnega polja kamere. Zvok razbitega okna, vrat ali karkoli drugega sumljivega, se še vedno lahko registrira tudi v primerih, ko dogodek ni mogoče videti.
Push Notifications & Video Alerts
Push obvestila se sprožijo s PIR, zaznavo zvoka ali gibanja, in ko se sistem za odkrivanje sproži, IC-3140W dodatno pošlje posnetke ali video opozorila na e-pošto ali kartico microSD. Če je kamera kdaj brez omrežja, se Push obvestila pošljejo, ko pride kamera nazaj na omrežje, da obveščajo uporabnike o kakršnih koli neobičajnih aktivnostih.
Dvosmerni avdio
Kamera ima zvočnik in mikrofon za dvosmerno avdio podporo, tako da lahko na daljavo komunicirate na lokaciji kamere ali aktivirate opozorilni alarm.
High Quality Videos
IC-3140W ima širok F2.0 objektiv, ki pokriva diagonalni kot gledanja 78 stopinj. S senzorjem megapixel CMOS, kamera lahko zajeme 720p (1280 x 720) video posnetkov na 24 sličic na sekundo.
MicroSD / SDHC Card reža za lokalno shranjevanje
Vgrajena MicroSD / SDHC reža za kartice podpira kartice do 32GB za lokalno shranjevanje in varnostno kopiranje.
Funkcije programske opreme:
Enostaven daljinski nadzor preko iPhone, iPad, Android, PC in Mac.
Visoke hitrosti, H.264 in MJPEG video stiskanje.
Senzor gibanja & zvoka pošlje posnetke na SD kartico, ftp ali po e-pošti.
Snemanje pred in po zaznavi gibanja.
Viewer programska oprema za dostop do omrežja 16 kamer hkrati.
Ročno / planirano / ciklično snemanje.
Kamera:
1 Ethernet RJ-45 port
1 Power jack
1 reset/WPS gumb
1 notranja antena
MicroSD/SDHC reža za kartice
Pasivni infrardeči senzor (PIR)
Svetlobni senzor
Mikrofon
Zvočnik
4x IR LEDs
Podprti standardi:
Fast Ethernet IEEE 802.3/802.3u
brezžični IEEE 802.11b/g/n
Napajanje: 12V DC x 1A
Spomin: 8MB flash; 64MB SDRAM

spletna povezava do proizvajalca:http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_network_cameras_indoor_fixed/ic-3140w/

Dodatne informacije

Teža0.2 kg
Proizvajalec

EDIMAX

Garancija mesecev

12