ASUS USB-N10 NANO B1 WiFi nano mrežna kartica, USB

12,43 10,01

ASUS USB-N10 NANO B1 WiFi nano mrežna kartica, USB

Pokliči za zalogo

Šifra: USB-N10 NANO B1 Kategoriji: ,

Opis

ASUS USB-N10 NANO B1 WiFi nano mrežna kartica, USB

ASUS USB-N10 NANO B1 WiFi nano mrežna kartica, USB

Vmesnik: USB
Antena: interna
Hitrost: 150Mpbs
Zaščita: 64/128-bit WEP, WPA, WPA2
Podprti sistemi: Windows 7/8/10, Linux, MAC OS
Podprti standardi: 802.11b/g/n

USB-N10 Nano z zasnovo nano velikosti vam omogoča, da ga priključite in pozabite povsod. Lahko ostane povezan z vašim prenosnikom. USB-N10 Nano z pozlačenimi oblikovalskimi vmesniki, poleg bolj elegantnih in modnih, trajnejših in manj dovzetnih za poškodbe na splošno!

ASUS USB-N10 Nano zagotavlja boljše brezžične zmogljivosti vašega računalnika kot starejše brezžične tehnologije 802.11g. Dvosmerna povezava s 150 Mb / s vam omogoča brezplačno in dosledno brezžično povezavo. Kakovostni videoposnetki in glasovi brez kolcanja ali pavz. Ne le da vam 802.11n ponuja dovolj pasovne širine in dosega, temveč je tudi združljiv z 11g in 11b omrežji.

USB-N10 Nano vam omogoča enostavno uživanje v brezžičnem omrežju pod spremenljivo platformo OS. Združljiv je z večino operacijskih sistemov, kot so Windows, Linux, Mac in celo z najnovejšim Windows 10.

  • Dejanska hitrost prenosa USB 3.0, 3.1, 3.2 in / ali Type-C bo odvisna od številnih dejavnikov, vključno s hitrostjo obdelave gostiteljske naprave, atributi datotek in drugimi dejavniki, povezanimi s konfiguracijo sistema in vašim delovnim okoljem.
  • Dejanski pretok podatkov in pokritost z WiFi se razlikujeta od omrežnih pogojev in okoljskih dejavnikov, vključno s količino omrežnega prometa, gradbenega materiala in konstrukcije ter omrežnimi stroški, kar ima za posledico manjši dejanski pretok podatkov in brezžično pokritost.
  • Navedene hitrosti omrežja in pasovna širina temeljijo na trenutnih specifikacijah IEEE 802.11ac. Na dejanske zmogljivosti lahko vplivajo dejavniki omrežja in ponudnika storitev, vrsta vmesnika in drugi pogoji. Za najboljše rezultate morajo biti povezane naprave združljive z 802.11ac.

Dodatne informacije

Teža0.10 kg
Proizvajalec

Asus

Garancija mesecev

36

Vmesnik

USB

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.